dinsdag 3 januari 2012

Komt Co Adriaanse naar FC Utrecht?



Vanmiddag waren er enkele geruchten dat Co Adriaanse op non-actief was gesteld bij FC Twente. De oud-speler van FC Utrecht heeft er nooit een geheim van gemaakt nog een keer in de Domstad aan de slag te willen. Toen oppertukke Munsterman geen commentaar wenste te geven op de situatie was er aanleiding om aan te nemen dat er wel wat aan de hand was.


Bij FC Twente is men druk bezig om de plek van Adriaanse in te laten vullen door Steve McClaren. Dit melden een aantal zeer betrouwbare bronnen binnen FC Twente. Het schijnt dat de Engelsman bijna rond is met FC Twente.

Ook gaan er geruchten dat de scheidende Adriaanse al in gesprek is in Utrecht om daar aan de slag te gaan. Men heeft het daarbij over een meerjarig contract, echter is dit wat ongebruikelijk gezien de laatste jaren. Of men voor Adriaanse een uitzondering maakt of dat men het gewoonweg onjuist heeft is nog even afwachten

Zowel FC Utrecht als FC Twente willen de geruchten niet bevestigen. Nadere berichtgeving volgt zo spoedig mogelijk op onze website. Het is niet duidelijk of de aanstelling per direct is en wat de rol van Jan Wouters in deze zal zijn.